'Wij zijn erg blij zijn met de diensten van Kinderopvang Support'

Floor Gunkel & Ilja Bakker – Vennoten – Communitykids
Ze hebben veel verstand van alle zaken die betrekking hebben op de kinderopvang. Sinds wij samenwerken met kinderopvang support loopt de administratie zoveel soepeler.
Kinderopvang Support is goed te bereiken voor als wij vragen hebben of even ruggespraak nodig hebben. Ze werken proactief bij alle wijzigingen binnen de kinderopvang. 
Wij zijn enorm tevreden en zouden andere ondernemers in onze branche zeker aanraden om met Kinderopvang Support te gaan samenwerken.

'We maken naar volle tevredenheid gebruik van de uitgebreide dienstverlening van Kinderopvang Support'

Cindy Besada – Ceo – Welkom-kind Lelystad EO

We maken naar volle tevredenheid gebruik van de uitgebreide dienstverlening van Kinderopvangsupport, nu ruim 6 jaar. Wij ervaren de dienstverlening die geboden wordt als zeer efficiënt. Onze facturatie verloopt soepel en de zorg voor goed debiteurenbeheer is voor ons zorgenvrij. 

Door het systeem van supporttickets zijn eventuele issues bij klanten direct inzichtelijk. De tijdslijnen zijn transparant en worden strak nageleefd. Mede hierdoor hebben wij minimale uitdagingen met betalingsachterstanden. 

Kinderopvang Support is via meerdere kanalen bereikbaar, reageert snel en regelmatig wordt er proactief met ons meegedacht. 

In dit laatste zien wij vooral dat er kennis is van zaken in de kinderopvangbranche. Oftewel wat ons betreft een échte partner in de kinderopvang!

Voeg je header hier toe

Suzanne Huis – Ceo – Kleinlab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.